„Töltsük együtt a majálist a már hagyományosnak mondható vidám közösségi programon az Üvegház étterem mellett” – írja a meghívóban dr. Somogyi István, a civil egyesület elnöke, a rendezvény szervezője.
A gasztronómiai különlegességekkel felérő ételeket ezúttal darált húsból készíthetik el a versenyző csapatok.A fő alapanyag: sertés, marha, vagy baromfi darált hús lehet. Ebből bármit lehet főzni, szabadon szárnyalhat a fantázia, egyéb megkötés nincs.
Program:
- Helyfoglalás: legkésőbb 09 óráig
- Májusfa állítás, barátságpohár: kb.9.30-kor
- Megnyitó: májusfa állítás után
- Főzés megkezdése: kb. 9,45-kor
- Eredményhirdetés: kb. 13 órakor
Minden csapat kap egy sörpad garnitúrát, egyéb felszerelésről, kellékekről a csapatok gondoskodnak. Mint az egyesület közleményéből kiderült; civil szervezetek, pártok, intézmények, családok, baráti társaságok jelentkezését várták a nagy népszerűségnek örvendő programra, melyen – noha már lezárult a nevezés - szívesen fogadják az ízletes étkeket kedvelőket egy kis kóstolással egybekötött hangulatos majálisra.
![](/img-cikk/majalis)
Képünk illusztráció
|