aktuális

Göd: ma délután letették az esküt a gödi képviselők és a polgármester

A gödi polgármesteri hivatal dísztermében szerda délután megalakult városunk új képviselő-testülete. A június 9-i önkormányzati választás eredményeinek megfelelően a 11 fős testületben a legerősebb frakció a Kammererrel a Változásért Egyesületé lett, amelynek színeiben velem együtt nyolcan állunk neki a következő ciklusnak – írja Facebook-oldalán a város régi-új polgármestere, Kammerer Zoltán.

„Képviselőink mind a nyolc egyéni választókerületet megnyerték Gödön, de a vonatkozó jogszabályoknak megfelelően három úgynevezett kompenzációs-listás képviselői hely is van a testületben, ezeken a Demokratikus Koalíció és a Göd-ÉRT Egyesület osztozik.

A képviselő-testület tagjaival együtt a mai alakuló ülésen esküt tettem arra, hogy a következő öt évben szülővárosomat, Gödöt polgármesterként és képviselőként minden erőmmel és tudásommal szolgálni fogom.

Az eskütétel ünnepélyes jellegét emelte, hogy mai ülésünkön a képviselők családtagjai is jelen voltak.

Az új képviselő-testület előterjesztésem alapján megválasztotta városunk új főállású alpolgármesterét is Simon Tamás személyében. A Településellátó Szervezet eddigi vezetője önkormányzati képviselőként és alpolgármesterként korábban szerzett tapasztalataival általános helyettesemként segíti az előttünk álló önkormányzati ciklusban polgármesteri munkámat.

Megválasztása után új alpolgármesterünk, Simon Tamás hivatali esküt tett.

Az új testület azért dolgozik majd, hogy városunk fejlődjön és elérje a kitűzött célokat!” – olvasható a város polgármesterének bejegyzésében.

Még szintén érdekelheti...