közélet

Megalakult a VÁLTOZÁST! Tisza Sziget Dunakeszi

A júniusi európai uniós választáson Dunakeszi abba a hatvan településbe tartozott Magyarországon, ahol a Tisza Párt listán megverte a Fideszt, sőt Pest vármegyében a legjobban szerepelt városunk.

Ekkor ugyan még helyi szervezetük nem volt, de szinte az összes választókerületbe sikerült helyi aktivistát delegálni a szavazatszámláló bizottságokba.

A sikeres európai uniós választási szereplés is hozzájárulhatott ahhoz, hogy júliusra már megszerveződött egy, a pártot támogató csoport.  A pártvezető felhívására országosan nyáron kezdtek megalakulni az ún. Tisza szigetek, amelyek hivatalosan nem a párt alapszervezetei, hanem egyfajta helyi támogató közösségek. Első, nyilvános összejövetelüket augusztus 25-én tartották meg, ahol közel száz fő hallgatta meg vendégeiket, Gerzsenyi Gabriella EP-képviselőt és Péter Petra műsorvezetőt. Szeptember 1-jén pedig megalakult az immár 35 fővel rendelkező VÁLTOZÁST! Tisza Sziget Dunakeszi.

A dunakeszi tiszásoknak önálló Facebook-csoportja is van már, amelynek neve Dunakeszi – Talpra Magyarok Szimpatizánsi Közössége, amelynek jelenleg 250 tagja van. Ide várják azokat az érdeklődőket, akik szeretnének közösségükhöz tartozni.

Bolgárfalvi Anikó

Gerzsenyi Gabriella EP-képviselő és Péter Petra műsorvezető a Dunakeszi Családi Pikniken
Fotó: Gerzsenyi Gabriella Facebook-oldala
 

Még szintén érdekelheti...