Környezetvédelem

Továbbra is zöldlámpa a fenntarthatóságnak!

A Duna-Dráva Cement Kft. (DDC) küldetésének tekinti, hogy a fenntarthatóság jegyében a jövő generációjának egy élhetőbb, zöldebb világot hagyjon örökségül. Annak érdekében, hogy mindez a gyakorlatban is megvalósulhasson, ismét életre hívja, a már hagyománnyá vált Zöld Megoldás-pályázatot, a baranyai és a váci régióban!

Fókuszban a környezetvédelem! A pályázat során a DDC idén is olyan kreatív projektötleteket vár, amelyek segítenek újabb előrelépést tenni a fenntarthatóság útján, és elhoznak egy olyan életet, ahol a természet szeretete és közelsége a mindennapok része. A pályázat célja, hogy olyan innovatív ötletek születhessenek, melyek inspirálják a közösségeket a környezettudatos életmódra.

Az elmúlt évek sikerei és a beérkezett kiváló pályázatok arra ösztönözték a vállalatot, hogy 2024-ben is meghirdesse a Zöld Megoldás-pályázatot, támogatva ezzel a további „zöld” kezdeményezések megvalósítását.

A vállalat idén is 3-3 millió forint támogatást nyújt mind a beremendi, mind pedig a váci térségében, valamint további 1,5 millió forintot a pécsi kisrégióban.

A pályázatok elbírálását a 2024/25-ös időszak során is elismert, szakértőkből álló Bizottság végzi, akik megvizsgálják az ötletek kreativitását és azok fenntarthatóságot elősegítő jellegét. Ahogy a korábbi években, úgy idén is lehetőséget biztosítanak a pályázóknak arra, hogy a váci és a baranyai régió támogató szakértőjével konzultáljanak az elképzelésekről!

A jelentkezők a pályázatukat 2024. szeptember 4. és december 2. között nyújthatják be. A beadással kapcsolatos bővebb információ a vállalat honlapján érhető el!

Még szintén érdekelheti...