Fesztivál

Hogyan menjünk a Dunakeszi Fesztre?

Rúzsa Magdi, Valmar, Korda György és Balázs Klári, T.Danny, Irie Maffia, Lotfi Begi és Dj Dominique – neves, népszerű fellépők. Nagy érdeklődésre számítunk az idei Dunakeszi Feszten is, ezért a kellemetlenségek elkerülése érdekében hoztunk néhány praktikus javaslatot a hétvégére.

Közlekedés

Aki teheti, hagyja otthon az autóját, hogy megkímélje magát a forgalmi dugóktól és a parkolási kényelmetlenségektől. Dunakeszi Város Önkormányzata a rendezvény ideje alatt fél óránkénti sűrűséggel indítja a fesztiválbuszt, amely szombat hajnali 02.00 és vasárnap hajnali 02.00 óráig szállítja a látogatókat, a vasárnapi koncert után pedig este 10 óráig vehető igénybe. A le- és felszállás a várható nagy autós forgalom miatt a fesztiválhoz legközelebb a Liget utca–Fő út és a Rév úton a Horányi rév megállóban lesz lehetséges.

A közösségi közlekedés támogatása érdekében a rendezvény Katonadomb sori kijáratánál Lime rollerek várakoznak majd arra, hogy használjuk őket hazafelé.

Az autóval érkezők a Kiserdő utca végi parkolóban, valamint az Újszőlő utca végén, az EuroVelo6 kerékpárút túloldalán elterülő füves területen parkolhatnak.

Belépés, jegyváltás, Dunakeszi Kártya

A XIII. Dunakeszi Feszt Dunakeszi Kártyával ingyenes látogatható, Dunakeszi Társkártyával 50%-os, Dunakeszi Vendégkártyával 20% kedvezmény érvényesíthető a helyszíni jegyvásárlás alkalmával.

A belépéshez minden esetben karszalag szükséges. Dunakeszi Kártyával már 09.06-án, pénteken délelőtt 10 órától átvehető a belépésre jogosító karszalag, az elővételes jegyek pedig 09.06-án 14 órától válthatók karszalagra, valamint a helyszíni jegyértékesítés is elindul.

Az esti koncertekre jogosító karszalag kiváltása a fesztivál ideje alatt a bejáratoknál található pénztárakban folyamatos. Kérjük, a gördülékenyebb bejutás érdekében, aki teheti, korábban érkezzen karszalagjáért, ne a választott koncert előtti utolsó órában.

Mindenkinek nagyon jó szórakozást kívánunk!

Még szintén érdekelheti...