Sport

Közös focimeccsnézésre hívják a dunakeszieket

Június 14-től kezdetét veszi az őrület, a focirajongók és a szezonális drukkerek is együtt nézik majd a meccseket és drukkolnak kedvenc csapatuknak a 17. labdarúgó-Európa-bajnokságon. A dunakeszieket szabadtéri meccsnézésekre hívják a főtérre, ahol közösen szurkolhatnak majd a magyar válogatottnak és az éppen aktuális kedvencnek – írja a dunakeszipost.hu.

A 2024-es labdarúgó-Európa-bajnokság vagy egyszerűen Euro 2024 lesz a 17. Európa-bajnokság, amely az UEFA által szervezett, négyévente megrendezésre kerülő Európa-bajnokság a férfi labdarúgó-válogatottak számára. A tornát 2024. június 14. és július 14. között rendezik Németországban. Németország második alkalommal rendezi meg az Eb-t. A címvédő az olasz válogatott.

“Szurkoljunk együtt a magyar csapatnak a foci Eb-n! Nézd te is velünk óriáskivetítőn az élő közvetítéseket a IV. Béla király főtéren berendezett szurkolói központban június 14. és július 24. között! A meccsek időpontjait folyamatosan megosztjuk veletek. A részvétel ingyenes. A büfék a közvetítések ideje alatt tartanak nyitva” – áll a programiroda felhívásában.

A MAGYAR LABDARÚGÓ-VÁLOGATOTT EB-KERETE
Kapusok: Dibusz Dénes (Ferencvárosi TC), Gulácsi Péter (RB Leipzig – Németország), Szappanos Péter (Paksi FC)
Védők: Balogh Botond (Parma – Olaszország), Botka Endre (Ferencvárosi TC),Dárdai Márton (Hertha BSC – Németország), Fiola Attila (Fehérvár FC),Lang Ádám (Omonia – Ciprus), Willi Orbán (RB Leipzig – Németország), Szalai Attila (Hoffenheim – Németország)
Középpályások: Bolla Bendegúz (Servette – Svájc), Kata Mihály (MTK Budapest), Kerkez Milos (AFC Bournemouth – Anglia), Kleinheisler László (Hajduk Split – Horvátország), Nagy Ádám (Spezia – Olaszország), Nagy Zsolt (Puskás Akadémia FC), Loic Nego (Le Havre – Franciaország), Schäfer András (Union Berlin – Németország), Callum Styles (Sunderland – Anglia)
Támadók: Ádám Martin (Ulszan HD – Dél-Korea), Csoboth Kevin (Újpest FC),Gazdag Dániel (Philadelphia Union – Egyesült Államok), Horváth Krisztofer (Kecskeméti TE), Sallai Roland (Freiburg – Németország), Szoboszlai Dominik (Liverpool FC – Anglia), Varga Barnabás (Ferencvárosi TC)
Szövetségi kapitány: Marco Rossi (olasz-magyar)

Még szintén érdekelheti...