aktuális

Kammerer Zoltán polgármester: Rövidesen újra lesz működő postai szolgáltatás Felsőgödön!

„Folyamatosan zajlanak az egyeztetések azért, hogy Felsőgödön újra működjön postai szolgáltatás. Többféle lehetséges megoldás közül próbáljuk a legoptimálisabbat kiválasztani” – írja közösségi oldalán Göd polgármestere.

Kammerer Zoltán úgy nyilatkozott: „Elképzelhető, hogy a Magyar Posta Zrt. újranyitja a hivatalt, de a városnak ez lenne a legdrágább megoldás. Lehetséges, hogy mi béreljük ki az épületet a Postától, és egy postapartneri megállapodás keretében Postapontot nyitunk, ez olcsóbb megoldás, de rövidebb nyitvatartással üzemelne, csak egy ablaknál szolgálnának ki, viszont üzembe lehetne helyezni csekkbefizető berendezést és csomagátvevő automatát is” – ismerteti a városvezető.
Kammerer Zoltán polgármester kifejtette: „Az is járható útnak tűnik, hogy találunk Felsőgödön egy másik kibérelhető helyiséget, és ott üzemeltetjük majd a Postapontot. De létezik egy negyedik lehetséges megoldás is, ami az egész város szempontjából a legkedvezőbb és legkifizetődőbb lenne hosszútávon,
de még dolgoznunk kell néhány hetet ahhoz, hogy erről újabb részletet árulhassak el. A lényeg, hogy rövidesen újra lesz működő postai szolgáltatás Felsőgödön!” – olvasható a polgármester bejegyzésében.

Dunakanyar Régió

Még szintén érdekelheti...