aktuális

Hozz magaddal egy plüsst a csarnokba! – Összefogás egy jó ügyért

Október 12-én, szombaton Dunakeszin, a Magyarság Sportcsarnokhoz települ ki az Örökbe fogadok egy ovit mozgalom. A kezdeményezés célja, hogy az otthon már nem használt, de jó minőségű ruhákat, játékokat azon támogatott intézményekhez juttatják, akiknek a mindennapi működésüket segítik a felajánlott játékokkal. Jól járnak a hátrányos helyzetű gyermekek, mivel az így elküldött dolgokból valóban részesülnek.

 A Városi Sportegyesület Dunakeszi szervezésében október 12-én, szombaton Dunakeszin, a Magyarság Sportcsarnokhoz települ ki az Örökbe fogadok egy ovit mozgalom.

Minden kedves érdeklődőt és adományozót várnak a helyszínre.

A szervezők kérése alapján amennyiben lehetőség van rá, akkor hozzon magával mindenki egy jó minőségű használt plüsst, vagy mesekönyvet, amit aztán eljuttatnak három Nógrád vármegyei HHH óvoda számára.

A mérkőzés elején a VSD Cheerleader csapatok bemutatóját nézhetik meg, majd együtt szurkolhatnak a kézilabdázó lányoknak.

@kundlyazsofia

„HOZZ MAGADDAL EGY PLÜSST A CSARNOKBA” Október 12-én, szombaton Dunakeszin, a Magyarság Sportcsarnokhoz települ ki az Örökbe fogadok egy ovit mozgalom. Várunk minden kedves érdeklődőt és adományozót a helyszínre. Kérjük, hogy amennyiben lehetőséged van rá, akkor hozz magaddal jó minőségű használt plüsst 🧸, vagy mesekönyvet 📚, amit aztán eljuttatunk három Nógrád vármegyei HHH óvoda számára. Várunk mindenkit sok szeretettel Krisztián Tody Pethő műsorvezető társammal! 💚💙 A mérkőzés elején a VSD Cheerleader csapataink bemutatóját nézhetitek meg, majd együtt szurkolhatunk a kézilabdázó lányainknak. Hajrá VSD! 🤾🏆 #dunakeszi #adomány #együtt #cél #segítség #kézilabda #mérkőzés #közösség #plüss #cheerleading #veszprém #pickszeged #pick #handball #veszpremhandball #győr #győrieto #gyor #felajánlás #nehezsors #HHH #segítség #donating #offering #kids #gyerekek #community #hero #thx @Krisztián Tody Pethő

♬ eredeti hang – Kundlya Zsófia

Még szintén érdekelheti...