ünnep

Köszönet az idős embereknek

„Dunakeszin minden évben külön rendezvénnyel készülünk a 65 év feletti korosztálynak, hiszen a város életében is fontos szerepe van a támogatásuknak, tapasztalataiknak, és ezt nem győzzük megköszönni” – írta Facebook-oldalán Dióssi Csaba polgármester, aki a városban élő idős emberek több évtizedes tevékenységét méltatva egy személyes hangvételű bejegyzésben nagy tisztelettel és elismeréssel köszönte meg édesapjának az együtt töltött tartalmas éveket, a közös gondolkodást.

„Becsüljük ezt meg, amíg van rá lehetőségünk, ráadásul ezzel példát mutatunk a gyerekeknek, fiataljainknak” – kéri a városvezető.

Kedd délután, az Idősek világnapján Pál Dénes táncdalénekes, a 2012-es The Voice magyarországi hangja és a 2014-es Sztárban sztár nyertese lépett fel a VOKE József Attila Művelődési Központban, melyet zsúfolásig megtöltöttek a szép korú dunakeszi polgárok.

A nagy érdeklődéssel várt műsor előtt Csoma Attila, a József Attila Művelődési Központ igazgatója, önkormányzati képviselő kedves szavakkal köszöntötte az ünnepelt hölgyeket és urakat. Dunakeszi szenior lakóinak tolmácsolta a város elismerését, és egyben bejelentette, hogy október 1-jén az Idősek világnapja mellett a zene világnapját is ünnepeljük, ezért a kettős ünnepet egy színvonalas zenés műsorral szeretnék emlékezetessé tenni, melyhez mindenkinek nagyon jó szórakozást, a jövőben pedig nagyon jó egészséget kívánt.

A színpadra lépő Pál Dénes táncdalénekes az ismert és népszerű slágerek mellett – saját élete példáján keresztül – nagy szeretettel beszélt a család mindennél erősebb összetartó erejének jelentőségéről, a szülők és a gyermekek egy életre meghatározó kapcsolatáról, egymás iránti szeretetéről és tiszteletéről.

(Vetési)

Fotó: Kovács Zsolt

Még szintén érdekelheti...