siker

Nívós díjjal ismerték el a DDC munkásságát

Újabb mérföldkőhöz ért az ország egyik meghatározó építőanyag-gyártója: nívós díjjal ismerték el a DDC munkásságát.  Duna-Dráva Cement Kft. (DDC) több évtizedes fennállása során már számtalanszor bebizonyította: az üzleti környezethez való alkalmazkodás jegyében képes az állandó megújulásra, folyamatosan szem előtt tartva a hazai értékeket. Ezúttal a MAGYAR TERMÉK Nonprofit Kft.-vel való együttműködés során alkotott igazán kiemelkedőt: a DDC az egyéni márkaépítés kommunikáció során, a Magyar Termék védjegy kiemelt megjelenítéséért részesült díjban. A díjat Szilágyi Zsolt, a DDC elnök-vezérigazgatója vette át, a 10. jubileumi Agóra Konferencián.

Szilágyi Zsolt, a DDC elnök-vezérigazgatója

Fókuszban a hazai értékek – a magyar cementnek nincsen párja

A DDC Magyarországon, magyar munkaerővel, magyar alapanyagokból állítja elő kiváló minőségű cementtermékeit. Az új receptúrák összeállítása során kiemelt figyelmet fordít a helyi alapanyagok gondos kiválasztására. Először közel egy évtizede, 2014-ben nyerte el a Magyar és a Hazai Termék védjegyhasználati jogot, melyet 2023-ban további 3 évre hosszabbítottak meg. A védjegy garanciát jelent a termékek hazai eredetére, magas minőségére és a gyártó megbízhatóságára.

Magyar termékek a fenntarthatóság jegyében

A hazai termékek tudatos választásával jelentősen csökkenthetjük a szállítással járó környezetszennyezést, ezáltal mérsékelve ökológiai lábnyomunkat. A DDC a fenntartható fejlődés elvével összhangban működik, amelyet a vállalat százéves cementgyártási hagyománya és nemzetközi háttere is erősít. A fenntarthatóság, mint cégfilozófia áthatja tevékenységét: korszerű, környezettudatos műszaki eljárásokat alkalmaz, „jó gazda” módjára kezeli a természeti erőforrásokat és folyamatosan fejleszti gyártási technológiáját.