közélet

Rangos állami kitüntetést kapott Göd korábbi és Fót regnáló polgármestere

„Az államalapítás és Szent István király ünnepe alkalmából állami és minisztériumi kitüntetéseket adhattam át. Mi magyarok, augusztus 20-án az állandóságot, a megmaradást, Magyarország megmaradását ünnepeljük. Ezúton szeretném megköszönni minden kitüntetettnek, hogy a saját területükön, a nemzet és az ország érdekében alkottak” – fogalmazott Tuzson Bence igazságügyi miniszter.

Tuzson Bence igazságügyi miniszter méltatta a kitüntetettek kiemelkedő tevékenységét

„Ezek a tettek kis mozaikok, amelyek együtt kirajzolják azt az országot, amelyre úgy tekintünk, hogy Magyarország” – olvasható Tuzson Bence igazságügyi miniszter, a dunakeszi központú Pest vármegye 5. számú választókerületének országgyűlési képviselőjének Facebook-oldalán.

Magyar Arany Érdemkereszt polgári tagozata kitüntetéssel ismerték el Markó József, Göd korábbi polgármesterének a település érdekében végzett tevékenységét, aki 2006-tól 2019-ig vezette a várost.

A város érdekében végzett, magas színvonalú és elhivatott településvezetői munkájának elismeréseként Magyar Arany Érdemrend polgári tagozata állami kitüntetésben részesült dr. Vass György, Fót polgármestere.

Az állami kitüntetettek között van dr. Vass György, Fót polgármestere (b1) és Markó József, Göd korábbi polgármestere (hátsó sor b2)

Még szintén érdekelheti...