gyász

Elhunyt Lőrincz András

Életének 80. évében elhunyt Lőrincz András, a Dunakeszi Polgármesteri Hivatal egykori művelődési osztályvezetője, aki 1989-től egészen nyugdíjba vonulásáig a város elismert oktatási és kulturális szakembereként, közmegbecsülésnek örvendő személyiségként szolgálta Dunakeszit.

„Megrendüléssel fogadtam a hírt, hogy elhunyt Lőrincz András, polgármesteri hivatalunk egykori művelődési osztályvezetője. Munkássága előhírnöke volt annak a kulturális fejlődésnek, ami Dunakeszin az elmúlt időszakban végbement. Élete olyan példával szolgált fia, Róbert számára, hogy ő is a közművelődés terén találta meg a kiteljesedést. Róbert 6 éve a Dunakeszi Kölcsey Ferenc Városi Könyvtár szakmai igazgatója. Őszinte részvétemet küldöm családjának. Nyugodj békében, András!” – írja Facebook-oldalán Dióssi Csaba polgármester.

A sok-sok részvétnyilvánító között Varga Tibor, a Dunakeszi Radnóti Gimnázium nyugállományú igazgató így emlékezik Lőrincz Andrásra:

„Részvétem a családnak! Dunakeszi egyik legkiválóbb oktátási szakembere volt. Vele még lehetett beszélni a szakmáról, törekedett az intézményvezetőkből együttmőködő csapatot építeni. Lelkileg is mélyen érint András halála. Isten fogadja égi gyermekei közé, mi pedig emlékezzünk rá hálával, mert sokat tett városunk művelődési, oktatási és nevelési intézményiért! Isten veled Andriskám!”

A Dunakeszi Polgár és a Dunakanyar Régió szerkesztősége nevében őszinte részvétünket fejezzük ki Lőrincz András családjának!

Még szintén érdekelheti...