Sport

Újabb sztáredző méltatta a Mozdulj, Dunakeszi! sportprogramot

A közel egy évtizede óriási sikerrel „futó” Mozdulj, Dunakeszi! sportprogram színvonaláról kivétel nélkül nagy elismeréssel nyilatkoztak a meghívott sztáredzők – Béres Alexandra, Rubint Réka, Czanik Balázs, Katus Attila, Tatarek Rezső, Szentgyörgyi Rómeó – , akik örömmel tartanak edzést az elszántan és példaértékű lelkesedéssel sportoló dunakeszieknek.

A Duna közelségében, a fákkal árnyékolt Katonadombon heti három alkalommal hódolhatnak a testmozgásnak az egészséges és a sportos életmódot kedvelő hölgyek és urak.

A Dunakeszi Programiroda által életre hívott közös edzésnek óriási a sikere, melyen alkalmanként több százan vesznek részt. A május végétől szeptemberig tartó Mozdulj, Dunakeszi! szabadtéri rendezvényen minden évben három alkalommal országosan elismert, népszerű sztáredző tart edzést a dunakeszieknek. Béres Alexandra, Rubint Réka és Katus Attila szinte már „hazajár” Dunakeszire, de nagyon kedvelt Czanik Balázs, Tatarek Rezső és Szentgyörgyi Rómeó is, akik mellett népszerűek a kiváló helyi fitneszedzők is a Mozdulj, Dunakeszi! népes közönsége körében.

Az országosan elismert oktatók közül idén először Katus Attila tartott edzést, majd a minap Tatarek Rezső.  A két kiváló sportember egyaránt elismeréssel beszélt a dunakesziek rendkívüli aktivitásáról, sportszeretetéről.

Az IronBox mozgásforma kitalálója, a tévéshow-ban fellépő szereplőket ökölvívó- és fitneszedzőként felkészítő Tatarek Rezső óriási elismeréssel beszélt a dunakesziekről, akik a júliusi kánikulában sem adták fel, kitartóan edzettek.  “Nincs olyan ország, ahol nem léptem fel, de ilyen közönséggel még nem találkoztam”– így nyilatkozott a Postnak a népszerű oktató.

A 60 éves Tatarek Rezső 45 éve aktívan sportol, akinek példája is bizonyítja – még ha nem is az ő intenzitásával -, hogy az idősebb korban is fontos a mozgás, a rendszeres sportolás. Semmi különleges nincs abban, amit csinálok – vallja a funXional Gym vezetőedzője, akit hatszor választottak meg az Év edzőjének, de azért egy átlagember nem feltétlenül ért vele egyet.

De abban minden bizonnyal egyetértünk, hogy életminőségünk egyik meghatározó része lehet a rendszeres sportolás.

Ezt az örök igazságot ismerték fel a Dunakeszi Programiroda munkatársai, amikor útjára indították a töretlen népszerűségnek örvendő Mozdulj, Dunakeszi! programot, melyen  a nyári hónapokban heti három alkalommal edzhetnek együtt a sportkedvelő hölgyek és urak.

Augusztus 14-én pedig Szentgyörgyi Rómeóval edzhetnek a dunakesziek!

Vetési Imre

Fotó: Kovács Zsolt és KesziPress

Még szintén érdekelheti...