aktuális

Kammerer Zoltán, Göd polgármestere: „Októberben minden eddiginél nagyobb lendületet veszünk!”

„Nagyon büszke vagyok arra, hogy a gödiek pozitívan értékelték a vezetésemmel elvégzett egyéves munkát; a választók közel háromnegyede döntött úgy, hogy folytassam polgármesterként, a Kammererrel a Változásért Egyesület jelöltjeivel pedig mind a nyolc egyéni körzetben is simán győztünk. Köszönjük a bizalmat, ígérem, hogy élni fogunk ezzel a rendkívül komoly felhatalmazással, és az októberben kezdődő önkormányzati ciklusban minden eddiginél nagyobb lendületet veszünk” – jelentette ki lapunk érdeklődésére a június 9-én újraválasztott polgármester.

Kammerer Zoltán az előttük álló tervekről elmondta: „A megkezdett fejlesztések folytatódnak, zajlanak az út és járdaépítések, megkezdjük egy új bölcsőde építését, felújítjuk az alsógödi Duna-part egyik ikonikus helyét, a Széchenyi Csárdát, új csónakház készül a városi sportegyesületnek, új ügyfélszolgálati központot hozunk létre a gödi városháza udvarán, ahol az önkormányzathoz tartozó összes ügyben készséggel segítenek majd munkatársaim, és befejezzük a gödi talajvíz tisztaságát ellenőrző rendszer telepítését is. Folytatjuk az idősek és a családok kiemelt támogatását, lesz újra karácsonyi csomag a nyugdíjasoknak, valamint minden gödi újszülött családja babacsomagot kap, ha igényli. Továbbra is áldozni fogunk a közösségépítésre, színvonalas városi eseményeket, ünnepségeket, koncerteket és kulturális programokat szervezünk minden korosztály örömére. Legközelebb augusztus végén a nyárzáró DunaFeszten találkozunk, az eseményen újra összegyűlhet minden gödi, és megünnepeljük, hogy településünk 25 éve kapott városi rangot.

Az elmúlt egy évben kollégáimmal rengeteget dolgoztunk azért, hogy a város tisztább és rendezettebb legyen, mint korábban, felújítottuk az összes gödi játszóteret, tavasszal nagyszabású virágosítást és fásítást hajtottunk végre. Az új Képviselő-testület célja is csak az lehet, hogy Göd egy olyan település legyen, ahol jó élni, és ahova jó hazajönni.

Hajrá, Göd!” – hangzottak Kammerer Zoltán polgármester összefogásra buzdító szavai.

Még szintén érdekelheti...