aktuális

A Dunakeszi Odateszi Egyesület (Keszi-Klub) is jelen volt az Eb-közvetítéseknél!

Mint arról külön cikkünkben beszámoltunk, Dunakeszi Város Önkormányzata immár a harmadik labdarúgó Európa-bajnokság mérkőzéseire szervezett közös meccsnézést a város főterére, amely iránt óriási az érdeklődés. A programot dekázó verseny és Eb-kvíz is színesítette.

A németországi Európa-bajnokság mérkőzéseit hatalmas LED-falon tekinthetik meg a labdarúgás szerelmesei a város IV. Béla király főterén felállított hatalmas sátor alatt.

A rendezők számos programmal várják a drukkereket, melyek között nagy népszerűségnek örvend a Dunakeszi Odateszi Egyesület (Keszi-Klub) által szervezett dekázó verseny és a tematikus kvíz.

– Dekázó versennyel és a magyar meccsek előtti tematikus kvízzel vettük ki a részünket az idei labdarúgó-Európa-bajnokságon. A város színvonalas meccsnézési lehetőséget biztosít a lakosoknak a főtéren, ahol a Keszi-Klub is lehetőséget kapott, hogy programokat kínáljon a kilátogatóknak – tájékoztatott Martinuzzi-Deák Bálint.

Az egyesület elnöke elmondta: „A magyar válogatott meccsein minden alkalommal dekázó versennyel és EB-kvízzel értékes nyereményeket lehetett szerezni, ezzel is ösztönöztük a szurkolókat a részvételre. Ezúton is köszönjük Dunakeszi városának, hogy lehetőséget biztosítottak számunkra és kissé feldobhattuk a meccsek előtti hangulatot! Legközelebb is várunk titeket különböző programokkal, addig is kövessetek minket a social oldalainkon, hogy első kézből értesüljetek az aktualitásokról!” – nyilatkozta lapunknak Martinuzzi-Deák Bálint.

V. I.

Fotó: Tóta Krisztián

Még szintén érdekelheti...