aktuális

Nagy siker volt a Váci Reménység Egyesület hagyományos családi napja

Kora délelőttől késő délutánig igen nagy nyüzsgés volt szombaton a Vanyek Béla Sportcentrumban a város egyik legpatinásabb és egyben legnagyobb létszámú klubja, a Váci Reménység Egyesület hagyományos nyárköszöntő családi napján.

Az esemény ismét kiváló alkalomnak bizonyult a kötetlen találkozásokra, játékra, szórakozásra, különböző hatósági és civil szervezetek bemutatkozására, a szakosztályok toborzásnak is szánt bemutatóira-foglalkozásaira – az atlétáktól, vívóktól kezdve az asztaliteniszezőkön át a galambászokig, cserkészekig, focistákig és természetjárókig.

Minden korábbinál több civil szervezet élt a lehetőséggel, hogy ebben a körben és formában is számot adjanak tevékenységükről, népszerűsítsék küldetésüket, jöttek állatvédők, karitatív szervezetek, kulturális és hátrányos helyzetűeket támogató egyesületek.

Sorra nagy sikert arattak a színpadra lépő közreműködők, akiknek sorát a Beszkid József és Toldi Tamás alkotta Face 2 Face zárta. Most egy kicsit elcsendesedik a népszerű sportcentrum, de július elejétől következnek a nyári tábori programok három turnusban.

Ribáry Zoltán

Fotó: Fábián Fédra Facebook-oldala

Még szintén érdekelheti...