Sport

VSD: Díjaztuk a legeredményesebb sportolóinkat és a szezon edzőit 2024-ben is!

A Városi Sportegyesület Dunakeszi (VSD) idén is megrendezte hagyományos szezonzáró gáláját, amelyen a klub legkiválóbb sportolóit és edzőit ünnepelték. A Magyarság csarnokban tartott eseményen sportolók és edzők egyaránt részt vettek.

Az est folyamán átadták a legeredményesebb és legszorgalmasabb sportoló, valamint a szezon edzője címeket. A díjazottak a 2023/2024-es szezonban kiemelkedő teljesítményt nyújtottak, és eredményeikkel hozzájárultak a VSD hírnevének növeléséhez a budapesti, országos és nemzetközi versenyeken.


A gálát Birényi Zsolt, a VSD gazdasági vezetője és Pasku Balázs, a VSD operatív vezetője nyitotta meg, köszöntve a résztvevőket. Beszédükben hangsúlyozták a sportolók és edzők egész éves kitartó és alázatos munkájának fontosságát. Ez az esemény lehetőséget biztosít arra, hogy megköszönjük játékosaink és edzőink egész éves kitartó munkáját. Mindenkinek gratulálunk és további sportbeli sikereket kívánunk! – mondta Pasku Balázs.

A megnyitó beszéd után a VSD cheerleader szakosztályának fellépése következett, amely színesítette a programot.

A Városi Sportegyesület Dunakeszi büszke arra, hogy sportolói és edzői nemcsak a pályán, hanem a közösségi életben is példamutatóan helytállnak. Az elismerések és a közös ünneplés erősítette a csapatszellemet és új lendületet adott a következő szezon kihívásainak.

Gratulálunk minden díjazottnak, és sok sikert kívánunk a következő szezonban is!

Somfai Krisztina

Még szintén érdekelheti...