aktuális

Szombaton lesz a hagyományos Reménység Családi Nap Vácon

A már 101 éves Váci Reménység Egyesület egyik fontos hagyománya a nyári családi nap, amely egyrészt kiváló alkalom a szakosztályok bemutatkozására nagyobb közönség előtt, másrészt rendre rendkívül gazdag kulturális-szórakoztató program színesíti az eseményt, melynek időpontja az idén június 15-e szombat.

A 10 órakor kezdődő, jócskán délutánba nyúló ingyenes programnak természetesen a VRE Vanyek Béla Sportcentrum ad helyet, ahova minden érdeklődőt szeretettel várnak, nem csak az egyesülethez egy vagy akár több tagsággal kötődő családokat.

A kulturális-szórakoztató program fellépői, műsorszámai a teljesség igénye nélkül: Zumba Kids, váci mazsorettek, Marx Tamás (salsation nyílt óra), senior örömtánc, kosdi Rozmaring Hagyományőrző Csoport, Hurricane SE, VácPuente Sportegyesület, szenvedélyes dobolás Szuszpenik Richárddal, a Beatrice dobosával, Hevesi Eszter, Face 2 Face (Toldi Tamás – Beszkid József koncertje).

A civil sarokban a következő egyesületek, szervezetek tájékoztatják tevékenységükről az érdeklődőket: Váci Egymázmegyei Karitasz, Kosdi ÖNTEK, Nagycsaládosok Országos Egyesülete, DULATE Mozgáskorlátozottak Középmagyarországi Egyesülete, Cházár Alapítvány, Máltai Szeretetszolgálat váci szervezete, Vác és Észak Dunamenti Civil Iroda.

Lesz retro játéksarok is igen gazdag kínálattal: horgászjáték, dobójáték, Reménység-totó, kézműves foglalkozás, arcfestés, nyuszisimogatás, népi játékok.

Természetesen bemutatkoznak a VRE szakosztályainak tagja, így az atléták, cserkészek, vívók, galambászok egyaránt, tehát galambkiállítás is várja a vendégeket.

Forrás: 0627.hu

Még szintén érdekelheti...