aktuális

Imre Zsolt: megjelent a pályázati felhívás a váci szakrendelő felújítására

„Eddig a baloldali városvezetés akadályozta a szakrendelő felújítását, a kormány támogatásával most megvalósulhat – derül ki abból a videóból, amit Imre Zsolt, a Fidesz-KDNP polgármesterjelöltje töltött fel a közösségi oldalára” – írja a 0627.hu.

Imre Zsolt részletezte: „a pályázatot a Nemzeti Hatóság írta ki.  Az általam korábban jelzett pályázat tervezetének társadalmi vitája lezárult, és most már a pályázati felhívásban szereplő feltételek teljesítésével benyújtható a pályázat. Ahogy ezt korábban elmondtuk, a támogatás nemzeti forrásból valósul meg, vissza nem térítendő támogatásként. A támogatás célja az egészségügyi intézményi infrastruktúra megerősítése, többek közt a váci szakrendelő felújítása. A beadási határidő 2024. június 10. A projekt fizikai befejezésének legkésőbbi időpontja 2026. június 30.”

Imre Zsolt, a Fidesz-KDNP polgármesterjelöltje

Imre Zsolt rámutatott: „sajnos a jelenlegi városvezetés a korábbi ciklusukban megkötött telekcserére vonatkozó megállapodást felrúgta, ezért az eredeti tervek nem valósulhattak meg. Ebben a projektben azonban lehetőség van a szakrendelő teljes felújítására, hogy városunk egy valóban modern kor elvárásainak megfelelő feltételek mellett jusson hozzá az alapvető egészségügyi ellátáshoz.”

A polgármesterjelölt hozzáfűzte: „Vácon változásra van szükség! Csak a Fidesz-KDNP jelöltjeire leadott szavazatok tudják elhozni a változást! Június 9-én mindenki szavazatára számítok!”

Forrás: 0627.hu

Még szintén érdekelheti...