Kultúra

Már kaphatók a jegyek a Dunakeszi Fesztre

Magyarország mai legnagyobb előadói Dunakeszin koncerteznek szeptember 8-10-én a XII. Dunakeszi Feszten. Jegyek elővételben már kaphatók – írja a dunakeszi.hu.

Bővebben: Már kaphatók a jegyek a Dunakeszi Fesztre

Azahriah, Halott Pénz, ByeAlex és a Slepp, Charlie, Dzsúdló, Dj Dominque, Dj Thomx, Audioshake, Jazztelen, a Fissz Feszt tehetségei, a gyerekeknek Wolf Kati, a Kicsi Gesztenye Klub és a Görbetükör Színház az idei nagy fellépők a XII. Dunakeszi Feszten. Szeptember 8-10-ig, három napon át két színpadon folyamatos koncertek és előadások várják a fesztiválozókat.

A színpadi produkciók mellett vidámpark, ingyenes gyermekjátékok, foglalkozások, képzőművészeti kiállítás, street food ételek, kézműves árusok és ÖKO-sarok színesíti a programokat. Itt változatos környezetvédelmi attrakciókkal készülünk a kicsiknek és a nagyoknak. Érdemes lesz felkeresni, mert állatbemutatóktól a teaházon át az öko-játszótérig sok érdekességgel készülünk.

Mivel Dunakeszi a sportok városa, vasárnap a koncertek mellett a sportté lesz a főszerep. A VSD sportválasztóján az egyesület 22 szakosztályának 26 sportága várja az érdeklődőket: kicsik és nagyok próbálhatják ki magukat akár több sportban is. Aki kedvet kap, be is iratkozhat a helyszínen és irány az edzés!

Programok:

Péntek: Dzsúdló, Azahriah, DJ Thomx & Theo

Szombat: Audioshake, ByeAlex és a Slepp, Halott Pénz, DJ Dominique, Kicsi Gesztenye Klub

Vasárnap: Jazztelen, Görbetükör Színház, Wolf Kati, Charlie

A részletes időrendi bontással hamarosan jelentkezünk!

Jegyvásárlás: https://festivalservicekft.livetickethub.hu/events/48532

FONTOS INFORMÁCIÓ, HOGY DUNAKESZI KÁRYTÁVAL A FESZTIVÁL INGYENES

Dunakeszi Kártya kiváltásra lehetőség lesz a helyszínen is (mobil appon keresztül – érvényes személyi igazolvány és lakcím kártya esetén)

Rendezvény nyitvatartása:

2023.09.08. 16.00-01.00

2023.09.09. 10.00-01.00

2023.09.10. 10.00-21.00

Megközelítés, parkolás

Autóval:

A Repülőtéri út végén korlátlanul bővíthető parkoló áll a fesztiválozók rendelkezésére. A parkolás a rendezvény teljes ideje alatt INGYENES!

Busszal:

A Dunakeszi Feszt ideje alatt Fesztiválbusz járja a várost és segíti az oda- és hazajutást.

Közösségi eszközök:

A könnyebb hazajutás érdekében a rendezvény ideje alatt a helyszín bejáratánál közösségi rollerek is rendelkezésre állnak majd. Az érintett 3 napra a bevezetett Lime roller parkolási rendet a szolgáltató Dunakeszin belül átmeneti időre felfüggeszti.

Még szintén érdekelheti...