2018. január 18. csütörtök - Piroska Dunakeszi | Göd | Fót | Szentendre | Sződliget | Vác | Verőce | Kismaros | Nagymaros | Zebegény | Szob
Címlap | Külföld | Belföld | Kultúra | Sport | Hirdetés | Ingatlan | Bulvár | A nap receptje


Lapjaink


Lapjainkat letöltheti itt!


Lapjainkat letöltheti itt!

Támogatóink


Magyarország felhőképe

Felhőkép

Menetrendek

» MÁV - ELVIRA
» VOLÁN
» MAHART


E-mail belépők

» Citromail
» Freemail
» Gmail
» MailBox
» NEXUS


Linkek

» NewsFeed
» Hírkereső
» Extreme Digital
» CoffeeCup
» Femina
» Deluxe
» Harmonet
» Használtautó
» Benzinár kereső
» Útvonalterv
» Autópálya-matrica
» Központi Tudakozó
» Magyarország.hu

2017. 12. 19.
Tuzson Bence: Minden idők legsikeresebb Nemzeti Konzultációja

Az advent az a pillanat az ember életében, amikor minden év végén alkalmat adunk arra, hogy lassítsunk a hétköznapok tempóján, hiszen ilyenkor igyekszünk bepótolni azt is, amit év közben talán elmulasztottunk, amire a rohanás miatt nem jutott idő – nyilatkozta lapunknak Tuzson Bence, a Pest megyei 5. számú választókerület országgyűlési képviselője.

Mint mondta, ő ezt az időszakot megnyugvásként, felszabadulásként éli meg, hiszen ilyenkor lassabb mederben folyik az életünk, és elmélyülten fordulhatunk a családunk felé. A rohanás, a felfokozott élettempó minden nyűgét magunk mögött hagyjuk ezekben a meghitt pillanatokban – fogalmazott a politikus.

Ilyenkor jut időnk arra is, hogy összegezzük az elmúlt év eseményeit és eredményeit, hogy mérlegeljük, hogy mit sikerült elérnünk a magánéletben, és mit valósítottunk meg a munkánkban, a hivatásunkban – mondta a Miniszterelnöki Kabinetorda kormányzati kommunikációért felelős államtitkára, majd így folytatta: „Ilyen szempontból számomra különösen fontos a Nemzeti Konzultáció sikere, amelyben a Soros-tervről kérdeztük meg a magyar embereket. A lakosság megértette, hogy itt most hazánk sorskérdéseiről kell véleményt mondani, Magyarország és a gyermekeink sorsáról, az utánunk következő nemzedékek életkörülményeit meghatározó döntésekről kell kifejezni, hogy mit gondolnak, s minden bizonnyal ez eredményezhette azt, hogy ez lett minden idők legsikeresebb Nemzeti Konzultációja. Minden eddiginél több, 2,3 millió kitöltött kérdőív érkezett vissza, és az interneten is több mint százötvenezren válaszoltak a kérdésekre” – mondta lapunknak Tuzson Bence.

Szeretnék köszönetet mondani mindenkinek a régiónkban, mindenkinek, aki a választókerületemből is visszaküldte a Nemzeti Konzultáció kérdőívét, és elmondta véleményét a Soros-tervről – fogalmazott az államtitkár, aki hangsúlyozta azt is, hogy a kormány számára nagyon fontos, hogy megismerje az emberek véleményét, mert így abban a megerősített tudatban állhat ki a nemzetközi fórumokon a magyar érdekek mellett a hazánkra nehezedő nemzetközi nyomással szemben, hogy a lakosság véleményét képviseli. Egyetlen döntéshozó testület sem vonhatja kétségbe 2,3 millió európai uniós állampolgár egyöntetűen kifejezett véleményét – tette hozzá.

Mint mondta, a kérdőívek feldolgozása még folyamatban van, de a részeredményeket már ismerhetjük, s ezek alapján már most is nyilvánvalónak tűnik, hogy a magyar emberek elsöprő többsége nem kér a Soros-tervből. Hazánk lakossága egyértelművé tette, hogy nem akarja, hogy Magyarországból bevándorlóországot csináljanak a külföldi döntéshozók, és nem akarja azt sem, hogy Brüsszel a fejünk fölött, a megkérdezésünk nélkül döntsön arról, hogy mi kikkel éljünk együtt.

A magas részvétel egyúttal bizonyítja azt is, hogy a Soros-terv és az erőltetett bevándorlás elutasítása egy pártokon átívelő nemzeti ügy, amelyet az emberek pártállástól függetlenül fontosnak tartanak. A magyar emberek ilyen széles támogatása minden másnál nagyobb erőt és felhatalmazást ad a kormánynak az előttünk álló brüsszeli csatákhoz – folytatta Tuzson Bence –, az igazi harc csak ezután kezdődik, Brüsszelben ugyanis már gőzerővel zajlik a Soros-terv végrehajtása.

Az pedig, hogy kemény csaták várnak ránk Brüsszelben, már abból is látszik, hogy Soros György és az általa pénzelt álcivil szervezetek támadásba lendültek, megkérdőjelezik a konzultációt, mert a Soros-terv végrehajtásában a legnagyobb akadályt jelenleg Magyarország, a magyar kormány ellenállása és a Nemzeti Konzultáció eredménye jelenti. Ezért a Soros-birodalom egyre nagyobb nyomást helyez hazánkra, aminek részeként Soros György személyesen is beszállt a magyar választási kampányba, dollár milliárdokat mozgat meg azért, hogy eltávolítsa a bevándorlás ellenes Orbán-kormányt és a helyére egy olyan gyenge, elvtelen ellenzéki kormányt ültessen, amelyet aztán kedvére dróton rángathat, és amely végrehajtja a Soros-tervet – fogalmazott az államtitkár.

Szerinte az advent, az év végi ünnepek elmélyültsége és megnyugvása után a jövő év elején, gyakorlatilag már januártól újabb megpróbáltatások, újabb kemény csaták várnak majd ránk – figyelmeztetett a képviselő. Azok után, hogy minden idők legsikeresebb Nemzeti Konzultációját bonyolítottuk le 2017-ben, 2018-nak majd arról is kell szólnia, hogy megvédjük és a nemzetközi döntéshozók előtt is képviseljük a magyar emberek most kifejezett véleményét.

 

Abban a hitben és meggyőződésben kívánok áldott karácsonyt minden kedves olvasónak, hogy a magyar kormány a jövő évben is megújult erővel végzi el ezt a munkát, amit a kötelezettségének is tart – mondta Tuzson Bence.Mogyorósi Zsuzsanna
Dunakanyar Régió
fotó: Ligeti Edina

| Impresszum | Médiaajánlat | Jogi nyilatkozat | Közlemény |

© 2018 Dunakanyar Régió - Közéleti Újság Online Kiadása

Legfrissebb hírek

Lelkigyakorlatos ház nyílik Kismaroson (2018. 01. 17.)Influenza - Még nem késő beadatni a védőoltást (2018. 01. 17.)ÁLLÁS hirdetés (2018. 01. 17.)Megkedvelte a közönség a Dunakeszi Szimfonikus Zenekart (2018. 01. 17.)Egy éve nyílt meg Dunakeszin az új ügyfélszolgálat (2018. 01. 17.)Bérfejlesztések és adókedvezmények a családok szolgálatában (2018. 01. 17.)Megújult épületben találkozhatnak az őrbottyáni nyugdíjasok (2018. 01. 16.)Havazás, majd havas eső, eső (2018. 01. 16.)Februárban indul a 9. Dunakanyar Hangja énekverseny (2018. 01. 15.)Rétvári: a málenkij robot bűn nélküli büntetés volt (2018. 01. 14.)Feltételei vannak a választási reklámok közzétételének a médiában (2018. 01. 13.)Tuzson Bence: sorfordító választás lesz (2018. 01. 13.)Dr. Jakab: Az Együtt a konstruktív tárgyalásban bízik (2018. 01. 12.)Marad a borongós, nyirkos idő (2018. 01. 12.)Szentendrei Karnevál - Farsangfarka Fesztivál (2018. 01. 12.)
| Következő 15 |